Thursday, 9 June 2011

enf0n 0h!!! enf0n ku

ini lah hanfon aku...tapi yang malangnye..kipat tengah dia sudah rosak...dia tak boleh tekan belah kanan..entah!!!kenapa??dengan dia tu sudah gila agaknya..takpe2 yang penting aku tak kan buang dia ker sungai...kalau aku nak buang pun kat kedai..sebab dekat kedai ramai kawan2 spesis dengan dia agaknya lah kan...HAHA!!tapi best jugak lah guna ph0ne ini sebab kamera dia...ramai orang lain tak tahu...dorang semua pelik lah...macam mane aku ambil gambar..hehekz...s0und dia pun sudah pecah!!!sebab aku kalau dengar lagu kalau boleh satu kampung dengar HAHA!!sorry la ekh!!aku boleh guna kau sampai minggu ini jek.sebab aku nak tukat dengan hnfon lain lah...kau lah  wat hal lagi..kan deh kena tukar..lagi p0n kau sudah CALAR BALA lah..



hnp0n ini akan jadi hak milik aku tak lama lagi..s0 kowng jangan nak jeles taw,,,hehekz..dah dapat ph0ne ni smpah aq mlas nak on9 dh..HAHA,,eh!!!lupa plak aku akan tiap2 masa lah on9..hehe...hnp0n lame!!:-( rinduu lah nanti..


kalau aku guna ph0ne pon bukan masej slalu p0n...macam semalam lagi pagi sampai petang tak bebunyi p0n..just malam jek...aku tengok aku ini acam tak ad pkwe jek taw...bg0s lah kalau tak berbunyi..jimat sikit kredit aku kan..tah yah dah lah nak g topup jek...kalau boleh jual jek phne nieyh lagi bagus...aman sikit dunia aku taw..tak ad siapa nak masej nan aq..sbb aq nieyh tak lawa+chumell macam k0wng sume kan...sbb itu lah tak ad yang aqnak masej nan aq

Lalala

pagi bangun terus kemas katil than baru tersedar yang lapt0p ini lagi malam tadi pukul 9.00 a.m sampai ker sekarang ini pukul 2.40 p.m,,,mampus aku tengok sama dia..kesian dia kan kepanasan..sorry lah...saya tak perasan lah..awak jangan rosak ta..nanti mampus saya tak ada awak..susah nak on9 facebook,kawanlah n blogsport...saya sayang awak taw...hehekz..kalau kau rosak aku tak leyh dah nak buat macam begini semua taw.. 

nieyh lah lpt0p LENOVO aq yg dpt kat c0la hu
dh cala balar dh
klau dpat kat aq ...Hehekz..


 


ini lah kerja aq siap ary..0n9 jek tahu...sbb br0dbnd pde aq kan..s0 on9 jek lah..ad mase nieyh..HEHE..cuti s.k0lh t0k 0n9 je bkn t0k bce buku..HAHA..sbb dh pndi sngt..tu lah ta hraukan buku..HAHA..eh!!!slah tlis plak...ala..bce jek lah..mls nk delete dh..kuang3...ta mau mara2 iyee..sapw???yg bl0m add saia add la..nnty saia app je..cuti k0wla nieyh bngun tdur trus jek 0n9..mandi p0n ta..klau mandi p0n pkul2 or3..HAHA..ank sapw la kan...ish!!!makwe sapw?lah...dh klau tdur pkul 6 pgi...cm mne...klau b0le shri ta mkn p0n ta pe.sbb dh knyng mkn blog,facebook....haha

Wednesday, 8 June 2011

syg Domo kun !!hEHE

aq suke sapw ank ptng yg gigi taring hu..sbb dy comell lah..ngee!!!saia sdah ad beg dy..mahal nak mmpus siut!!haha..tpy original lah..bkn tiruan pnye ok!!hehekz..
nieyh la aq pnye beg d0mo..hehekz..
b'tmpe bangga nye kan..
HAHA..
muka dh mcm aym brk kapur p0n ad
aq tngk..kuang3....
mse nieyh mlm slps aq g bli..

nk tngk lgi ker!!
jp2 ye..aq upl0ad.
buruk!!!!

ta der mo0d nk gmbr!!
syg d0mo..


ok!!!dh  lah..klau nk upl0ad sume nnty lah eak!!!
mlas lah pna!!yg ad nieyh p0n dh ckup saia ase.
hehe...
tpy yg malng nye..saia ta der dh beg d0mo
sbb kawan saia dh bli nan saia...
tape2 saia msih ad kngn nn dye..
uhuhu....
saia syg sapw dy..tpy yg
pntng saia syg sngt2 kat pkwe saia
HAHA!!<3

mak aq p0n pndi jgk wat lwak!!!

ibu : akk k0w nk ikot ta g terengganu eck.


saia : ta thu lah???ase cm mlas


ibu :kow in...nk ta nk??


saia :lau rjin uwanx bngn lah ye..


ibu :knp??k0w idai bju mndung2 ni..


saia :klau ta idai mmbebel plak..


ibu :kpla otk kow...idai dlm umh..


saia :lek lu..

ayah  : HAHA


pergaduhan antra anak & ibu..HAHA

Ayat p0yo jek aku ini

saya : kalau cyg tak ada baru abg boleh gatal dengan perempuan lain taw''..


awak :kenapa?cyg sudah nak mampu ker?


saya :a'ah.


awak : cepat sikit..


saya:ye lah2


awak : kalau boleh sekarang lah..


saya :ok2


awak : ok2..cepat sikit 


saya :ye lah


ayat yang selalu saya hantar kepada dia..supaya dia ingat!!!

bosan yang melanda!!!

kenapa??tiba-tiba mood sudah tiada ini..pgai tadi molik je..uhm..:-(..tidax seronok lah macam begini..hendak keluar bilik pun malas..baring jek..hendak tahu kenapa??sebab saya pening kepala gila-gila vavi ni..|ini pun baru lepas bangun tidur.tapi masih lagi pening la..ish!nak kuar pun sudah malas..nak jek hendak kepala kat batu dinding,,biar berkecai kan senang,,,sorry..siapa hantar chat box dekat saya tak replay sebab terlampau pening lah..sorry banyak2...ala!!tak mahu marah2 yee...hehekz..cepat lah sikit baik..aku nak peri berjalan ini..naik motor..sebab motor sudah hendak berjalan dengan aku ini..ada pakwe macam tidakk ada pakwe sebab bukan pandai hendak send masej dekat aku..semua ku yang kena hendak..mampus malas aku hendak melayan..baik aku tidur hilangkan bosan aku ini..lagi bagus kaan..time kau bukak facebook ada kau nak hantar chat box..tak ada lah..mutamat!!!aku malas nak mula dulu ye..aku hendak kau yang mula dulu..aku sudah bosan ...aku je yang mula dulu hantar masej..k ch0w dulu..nak bukak facebook pula.

Tuesday, 7 June 2011

tak best nye!!!

alah!!cikgu ini baru je nak seronok naik cuti sekolah niyh...sudah tak bole seronok taw..pasal cikgu lah kalau nak tahu...kalau tak nak tahu tak apalah kan..tak pakse pun..suruh cikgu tahu ini...HEHE!!kenapa??cikgu nak buat peperiksaan ICTL balik semula.sebab kiteorang semua dapat 100% ker??dah kalau tidak kenapa??cikgu hendak buat balik semula piksa..cikgu ini tak kan tak kenal saya kan...malas lah nak bukak buku ICTL..lagi pun buku itu bukan banyak pun nota...sebab just kita belajar guna k0mputer je kan.s0 tak payah lah susah2 nak study smart..ceh!!wah gitu ayat nya...macam sudah pandai sangat aku ini taw...HEHE!!sudah2 jangan nak perasan lah AIN IZZATIE..nanti ada orang pulak kutuk kau macam2..taw...mintak2 lah cikgu batal kan semula rancangan cikgu ini taw.bukan saya jek yang tak suka ada peperiksaan balik semula.tapi semua lah cikgu..sebab ictl susah lah..kalau susah belajar lah...apa lah kamu semua ini taw..tak mahu malas..nanti susah hena berjaya..kita kena rajin2 taw....ish!!!memang lah cikgu cakap senang sebab cikgu kan cikgu tu lah senang..kami semua ni cuma murid2 jek taw...kalau cikgu cakap senang cikgu jek lah tolong amek kan kertas piksa saya ea..boleh lah...plesss...cikgu..hehekz...yelah2...nanti saya study ea,,banyak2 tentang komputer..huhu..