Thursday, 9 June 2011

enf0n 0h!!! enf0n ku

ini lah hanfon aku...tapi yang malangnye..kipat tengah dia sudah rosak...dia tak boleh tekan belah kanan..entah!!!kenapa??dengan dia tu sudah gila agaknya..takpe2 yang penting aku tak kan buang dia ker sungai...kalau aku nak buang pun kat kedai..sebab dekat kedai ramai kawan2 spesis dengan dia agaknya lah kan...HAHA!!tapi best jugak lah guna ph0ne ini sebab kamera dia...ramai orang lain tak tahu...dorang semua pelik lah...macam mane aku ambil gambar..hehekz...s0und dia pun sudah pecah!!!sebab aku kalau dengar lagu kalau boleh satu kampung dengar HAHA!!sorry la ekh!!aku boleh guna kau sampai minggu ini jek.sebab aku nak tukat dengan hnfon lain lah...kau lah  wat hal lagi..kan deh kena tukar..lagi p0n kau sudah CALAR BALA lah..



hnp0n ini akan jadi hak milik aku tak lama lagi..s0 kowng jangan nak jeles taw,,,hehekz..dah dapat ph0ne ni smpah aq mlas nak on9 dh..HAHA,,eh!!!lupa plak aku akan tiap2 masa lah on9..hehe...hnp0n lame!!:-( rinduu lah nanti..


kalau aku guna ph0ne pon bukan masej slalu p0n...macam semalam lagi pagi sampai petang tak bebunyi p0n..just malam jek...aku tengok aku ini acam tak ad pkwe jek taw...bg0s lah kalau tak berbunyi..jimat sikit kredit aku kan..tah yah dah lah nak g topup jek...kalau boleh jual jek phne nieyh lagi bagus...aman sikit dunia aku taw..tak ad siapa nak masej nan aq..sbb aq nieyh tak lawa+chumell macam k0wng sume kan...sbb itu lah tak ad yang aqnak masej nan aq

Lalala

pagi bangun terus kemas katil than baru tersedar yang lapt0p ini lagi malam tadi pukul 9.00 a.m sampai ker sekarang ini pukul 2.40 p.m,,,mampus aku tengok sama dia..kesian dia kan kepanasan..sorry lah...saya tak perasan lah..awak jangan rosak ta..nanti mampus saya tak ada awak..susah nak on9 facebook,kawanlah n blogsport...saya sayang awak taw...hehekz..kalau kau rosak aku tak leyh dah nak buat macam begini semua taw.. 

nieyh lah lpt0p LENOVO aq yg dpt kat c0la hu
dh cala balar dh
klau dpat kat aq ...Hehekz..


 


ini lah kerja aq siap ary..0n9 jek tahu...sbb br0dbnd pde aq kan..s0 on9 jek lah..ad mase nieyh..HEHE..cuti s.k0lh t0k 0n9 je bkn t0k bce buku..HAHA..sbb dh pndi sngt..tu lah ta hraukan buku..HAHA..eh!!!slah tlis plak...ala..bce jek lah..mls nk delete dh..kuang3...ta mau mara2 iyee..sapw???yg bl0m add saia add la..nnty saia app je..cuti k0wla nieyh bngun tdur trus jek 0n9..mandi p0n ta..klau mandi p0n pkul2 or3..HAHA..ank sapw la kan...ish!!!makwe sapw?lah...dh klau tdur pkul 6 pgi...cm mne...klau b0le shri ta mkn p0n ta pe.sbb dh knyng mkn blog,facebook....haha

Wednesday, 8 June 2011

syg Domo kun !!hEHE

aq suke sapw ank ptng yg gigi taring hu..sbb dy comell lah..ngee!!!saia sdah ad beg dy..mahal nak mmpus siut!!haha..tpy original lah..bkn tiruan pnye ok!!hehekz..
nieyh la aq pnye beg d0mo..hehekz..
b'tmpe bangga nye kan..
HAHA..
muka dh mcm aym brk kapur p0n ad
aq tngk..kuang3....
mse nieyh mlm slps aq g bli..

nk tngk lgi ker!!
jp2 ye..aq upl0ad.
buruk!!!!

ta der mo0d nk gmbr!!
syg d0mo..


ok!!!dh  lah..klau nk upl0ad sume nnty lah eak!!!
mlas lah pna!!yg ad nieyh p0n dh ckup saia ase.
hehe...
tpy yg malng nye..saia ta der dh beg d0mo
sbb kawan saia dh bli nan saia...
tape2 saia msih ad kngn nn dye..
uhuhu....
saia syg sapw dy..tpy yg
pntng saia syg sngt2 kat pkwe saia
HAHA!!<3

mak aq p0n pndi jgk wat lwak!!!

ibu : akk k0w nk ikot ta g terengganu eck.


saia : ta thu lah???ase cm mlas


ibu :kow in...nk ta nk??


saia :lau rjin uwanx bngn lah ye..


ibu :knp??k0w idai bju mndung2 ni..


saia :klau ta idai mmbebel plak..


ibu :kpla otk kow...idai dlm umh..


saia :lek lu..

ayah  : HAHA


pergaduhan antra anak & ibu..HAHA

Ayat p0yo jek aku ini

saya : kalau cyg tak ada baru abg boleh gatal dengan perempuan lain taw''..


awak :kenapa?cyg sudah nak mampu ker?


saya :a'ah.


awak : cepat sikit..


saya:ye lah2


awak : kalau boleh sekarang lah..


saya :ok2


awak : ok2..cepat sikit 


saya :ye lah


ayat yang selalu saya hantar kepada dia..supaya dia ingat!!!

bosan yang melanda!!!

kenapa??tiba-tiba mood sudah tiada ini..pgai tadi molik je..uhm..:-(..tidax seronok lah macam begini..hendak keluar bilik pun malas..baring jek..hendak tahu kenapa??sebab saya pening kepala gila-gila vavi ni..|ini pun baru lepas bangun tidur.tapi masih lagi pening la..ish!nak kuar pun sudah malas..nak jek hendak kepala kat batu dinding,,biar berkecai kan senang,,,sorry..siapa hantar chat box dekat saya tak replay sebab terlampau pening lah..sorry banyak2...ala!!tak mahu marah2 yee...hehekz..cepat lah sikit baik..aku nak peri berjalan ini..naik motor..sebab motor sudah hendak berjalan dengan aku ini..ada pakwe macam tidakk ada pakwe sebab bukan pandai hendak send masej dekat aku..semua ku yang kena hendak..mampus malas aku hendak melayan..baik aku tidur hilangkan bosan aku ini..lagi bagus kaan..time kau bukak facebook ada kau nak hantar chat box..tak ada lah..mutamat!!!aku malas nak mula dulu ye..aku hendak kau yang mula dulu..aku sudah bosan ...aku je yang mula dulu hantar masej..k ch0w dulu..nak bukak facebook pula.

Tuesday, 7 June 2011

tak best nye!!!

alah!!cikgu ini baru je nak seronok naik cuti sekolah niyh...sudah tak bole seronok taw..pasal cikgu lah kalau nak tahu...kalau tak nak tahu tak apalah kan..tak pakse pun..suruh cikgu tahu ini...HEHE!!kenapa??cikgu nak buat peperiksaan ICTL balik semula.sebab kiteorang semua dapat 100% ker??dah kalau tidak kenapa??cikgu hendak buat balik semula piksa..cikgu ini tak kan tak kenal saya kan...malas lah nak bukak buku ICTL..lagi pun buku itu bukan banyak pun nota...sebab just kita belajar guna k0mputer je kan.s0 tak payah lah susah2 nak study smart..ceh!!wah gitu ayat nya...macam sudah pandai sangat aku ini taw...HEHE!!sudah2 jangan nak perasan lah AIN IZZATIE..nanti ada orang pulak kutuk kau macam2..taw...mintak2 lah cikgu batal kan semula rancangan cikgu ini taw.bukan saya jek yang tak suka ada peperiksaan balik semula.tapi semua lah cikgu..sebab ictl susah lah..kalau susah belajar lah...apa lah kamu semua ini taw..tak mahu malas..nanti susah hena berjaya..kita kena rajin2 taw....ish!!!memang lah cikgu cakap senang sebab cikgu kan cikgu tu lah senang..kami semua ni cuma murid2 jek taw...kalau cikgu cakap senang cikgu jek lah tolong amek kan kertas piksa saya ea..boleh lah...plesss...cikgu..hehekz...yelah2...nanti saya study ea,,banyak2 tentang komputer..huhu..

now!!

sudah pukul berapa?ini tidak mandi2 lagi...ala!!relak lah..ni kan cuti sekolah....hehekz..kalau ada mak aku mesti kena membebel je ..heehkz..lagi lah semalam aku mandi pukul 2..sebab sudah hayal dengan online facebook je..kenapa???dengan aku ini...makan pun tidakkk..aku ini kenyang dengan facebook jek..kalau naik sekolah tak boleh dah on9 facebook..sebab kena fokuskan dekat buku pulak..haiyo0r!!!pening..tapi diam2 sudah lah bukak facebook ini kan...mesti tak best kalau sudah naik sekolah sebab banyak lah kena buat kerja sekolah..lagi2 kena buat pembetulan peperiksaan kan.:-(...tak seronak lah..nanti nak masej pun sudah susah..sebab bertimbn kerja sekolah..soe lah..kalau member2 aku hantar masej aku tak replay taw.sebab aku ini busy lah...busy ker??ada lah kot...haha..busy orang malas

lalahuhuhihihkakaka!!!

bangun tidur dengan tak basuh muka nye..terus kemas tempat tidur..huhukz....penat lah nak bukak pintu bilik tu..sapw??boleh bukak kan..plesss lah..hehekz..nyade2 bt0l aku ini taw...terajang kang baru tahu..oup!!!kenapa dengan aku ini sudah gila agaknye lah.kuang3...lepas aku kemas bilik..tak tahu kenapa???tiba2 hati aku ini baik sangat lah kan..dia suruh aku buat kerja sekolah..ish3..dah insaf rupanye..aq nieyh kan..jadi malas trus ker rajin...bg0ss2...BANGGA aku...hehe.aku tak kesah kau nak cakap aq ini EGO,BELAGAK,n sabagnye..ckap jek lah...aku tak kesah pon lah..itu aku punye diri bukan diri kau pun kan....ADA AKU KESAH!!kau nak kutuk aku belakng2 aku..tade pun aku kesah lah..HAHA!!!sapw2 nak kutuk aku jangan kutuk2 belakang lah..kutuk depan2 aku kan senang..memang dapat TERAJANG percume jek!!sapw nak rase cepat lah kutuk aku...hehekz..eh!!!aku ini dah cerita pasal apa dah ni???s0e2..salah tlis pulak,,,ala!!malas lah nak delete dah..bace jeklah iyee..sapw???ta nak bace...tak pkse pon lah...

mintak maaf yee..kalau kau cakap aku ini GEDIK,GELEPUR,GELENYUR..k apa ker????itu perangai aku..so?kau semua jangan lah nak cari pasal dengan aku..tak tentu arah...memang lah...dapat dengan aku kan...kau nak cakap aku ini ta lawa..cakap lah..kau ingat kau lawa sangat lah!!!cuba kau tengok muka kau betul2 memang dah lawa macam ratu didunia ini ker??ish!!!nak muntah aku tengok..HAHAHA..sukati aku lah nak kawan dengan sapw2 pun~~mak bapak aku tak marah pun kan...yang kau nak mara aku apasal lah BUDAK!!!kau ingat kau itu NENEK aku ker??s0e banyak2 ye...kau just kawan aku jek lah...kalau kau tak ada dalam hidup aku pun tak apalah kan...tak penting pun,,bagi aku lah budak..kau jangan lah sudah gaduh dengan aku lepas itu sakitka hati aku...kau ingat aku tak tahu ker???yang kau ini saje2 jek kan nak buat cerita...kau ini setan bertoping manusia betul lah beb!!macam begini kawan..oh!no!...ini nama nya kawan makan kawan lah..cik adeq oit!!aku tahu lah kau jelez kan..aku kawan dengan budak2 cantik...kau nak kawan jugak ye..dengan dorang semua...kawan jek lah..itu pun kalau downg sudi nak kawan dengan kau lah..HEHE!!kalau tidakkk buat malu jeklah muka tu....kuang3...mutamat!!!soe banyak yang aku tak boleh nak mintak maaf dengan kau..sebab kenapa???nak tahu..sebab kau itu depan baik je..tapi belakng YA ALLAH!!!!aku tahu kau marah aku cple nan ENCIK E kan..kau nak kat dia ke??s0 ok!!aku boleh beri tapi...dia nak ke kat kau...oh!!!no ..hehekz..kau punya pasal lah...aku selalu gaduh nan ENCIK E tau..sekarang ini aku sudah halang dia masej dengan kau..sebab kau aku kasih pelung masej dengan dia..kau lebih2 pulak kan masej dengan dia..sapw tak sakit hatinkan...kalau kau pun sakit hati kan....macam gitu dengan aku pun lah...sudah2,...yang pening aku malas nak kacau hidup kau lagi lah...ye..s0e sangat2 kalau kau masej aku ta replay sebab aku tak kenal kau sapw???haha..jahat betul aku ini taw..is!!!yang penting kau tak boleh nak larang aku ye...

ok!!sorry lah..saya cerita pasal lain sudah pulak jangan marah taw,,nanti tak comell...pehh!!ayat sapw lah itu kan...siapa lagi kalau bukan my hubby..hehekz..kenapa??dengan aku hari ini ...rajin semacam je..mesti ada berita yang baik kot..buat aku..hehe...sebabnya...aku tak sabar2 nak g sekolah lah minggu depan..huhu..aku sudah kemas buku,,siapkan homwark yang mana belum siap..ada lah sikit2 yang belum siap sebab tak paham!!!kalau tak siap nanti naik sekolah kena berdiri kat atas pentas..buat malu muka je lah kan...hehekz.aku tak sabar2 nak naik sekolah sebab aku nak jumpa dengan pkwe lah..HAHA!!rindu dia sangat2 sudah ni..dah tahap meksimem..sebab sudah 2minggu tak tengok muka dia...yang cute tu...apa2 pun aku rindu bangat same dia...yang penting aku tak kan lepaskan dia...walau apa2 pun terjadin kepada,,,kita orang berdua..hehekz.sudah2...tak mau cerita pasal ini lah..nanti  ada lah orang ini cakap aku ini gedik lah..tak ma dengar sume itu..

gedik abes!!

aha..aq kat dlm klas mmng gdik ha nan mmbr2 aq...aq nyaku lah kan yg aq nieyh dgik..tpy xlah gdik sngt..just glak2 gthu jek lah..kat dlm klas hu smue dh thu prngai aq cmner..s0 d0wng diam kan jek lah,...
nan prangai aq nieyh kan...dax2 klas aq sker time aq ktawe sbb mcm pntianak p0n ada..hakaha..tpy kat liar taa der ha aq nk ktawe cm gthu skaly kan...aq just ktawe with the mmbr clas r0om jek..hehe

kissykissy ~ *miss my teddy *miss my domo

i admire spongebob so much sekarang ! muchie muchie !! hahahahx .. yeahhh .. suke sangat dgn domo


NAK KATIL MACAM TU SANGATSANGAT !!! 
SAYA NAK BARANGBARANG MACAM TU MEMENUHI GAMBAR DOMO !!


SAYA NAK BILIK SAYA DECORATE MACAM TU !! CANTIK SANGATSANGAT !!



senang cerita , sye nk sume SPONGEBOB !! 
argghhhhh ! mmg sye dh jatuh cinta dgn spongebob ! jatuh cinta sgt sjak dpt mesej dari dye .. sye tnye dye , "***** !! urgent niew ! kau suke kartun ape erk ? cepat la !" pstu dye rply "fairy odd parents , SPONGEBOB , danny phantom , detective conan , doremon , shin chan . senang cerita , aku mmg suka semua kartun . hahaha"
yeah ! sye besar kan tulisan domo tu .. urmm .. dlm byk2 kartun yg dye suke , SPONGEBOB paling comey .. so , sye plih domo la .. hee ~ addicted dh niew ! :p
tp sye x suke wrne KUNING ! menyaket kan mata la weyh kalau tgok .. suke wrne PURPLE .. its okeyh .. DOMO in PURPLE !! hahahx .. comey kann ? huahuahua .. ape2 pown .. SAYA NAK DOMO BANYAKBANYAK DALAM HIDUP SAYA !!  hee ~

kissykissy ~
SAYA CINTAKAN AWAK , DOMO !! <3

happy happy domo ! haha :D

hahahx .. tajuk kelakar .. tak ade kena mengena pown .. saja mahu ditulis . hahahx .. comey x gmbr tat atas tu ? hahaha .. bajet2 jerw kann ? ingt kan nk ltak as DP tat FB .. tp rse nye gmbr dgn izz lg better kot .. yeay , gmbr tu di edit td .. sye rndu teddy sye .. rse rndu pulakk kat dye .. well , ari tu agak mrh ngn dye .. psl exam la ! haihhh .. mls nk ctew ape yg jd antara dye dan jiran2 sebelah dye ketika exam ari tuu .. teddy ! sye arap awk x ulang lagi okeyh ? jgn ulang dah ! bff sye buat keje jahat semasa exam .. huahuahua .. ape laa !!! x( berbalik pd topik , sye rndu teddy sye .. teddy , npew awk suke cari gduh ngn sye niew ? hahahx .. eh2 taw x , kami gaduh ttg cpew lagi hebat kot .. ntahh la .. lupe ! ape2 pown mmg best nye .. SAYA TAKKAN KALAH DENGAN AWAK , TEDDY !! hahahax .. eh2 , btw , dlm mse yg sme , sye rndu domo sye jugakk !! nak jugakk kann ? cpew domo sye ? hahahah .. ade la ! mne leyh gtaw .. cehhh .. x) dye x tgur sye td wktu online .. urmm .. tp dye ade ktew , semalam pic domo yg sye anta tat dye tu comey .. hahahax .. sukesuke .. awk suke kerw ? yeah , saya lagi suka ! hahahax .. addicted dgn domo .. ehh3 lagii .. hahahx ..


dyeowg nmpk sweet together kann ? ahahx .. taw x ape .. 


kissykissy ~
*miss my teddy
*miss my domo

saya happy + sedih + bengang = macam tuttttttt !!!!!

nak cerita yg mne dlu yerw .. sbb prsaan niew dh berbaur .. yeahh .. cerita happy dlu !! tdy kann . lepak2 ngn izz tat kfc .. saja menikmati angin mlm .. snap2 la pic sikit .. (well , ain mcm biase la sume nk bergambar) :
comey kan ? huahuahua ! perasan .. mse niew  aq yg amek gmbr.. n then set time , pstu CLICK CLICK ! hahahx .. gmbr pown diambil .. dan itu la hasil nye .. peace !!! ahahahahx .. n then bergerak la dari stu tempat ke satu tempat .. huhhh ! kami dh letih .. kiteowg pown dduk ,lpz tu izz amek gmbr nan izzat plak.hehe .. jgn x cye la .. niew bukti nye , 


waktu niew izz n izzat amek pic...dax dua uwanx niyh nk wt c0ver MACHO plk..heheh...ape2 pon k0wng niyh chumell..huhu..tpy sket je ha xbnyk..hakhah..lpas amek pic niyh amek pic kt dpn tandas plk..bhaha:)
ish2..xder tmpt laen da nk amek gmbr...dpn tandas jgk jde mgsa..huhu..xpe2 mse niyhn xrmai p0n uwank so bleh ha cover2kan..huhu...mle2 aq nk amek gmbr aq jep dtg k-3uwank niyh troz amek gmbr downg...xpe2 xmara pon..tpy ske sngt2 nge!!!...xbezt la mse niyh xder ANGAH..xseronok la...uhwm..:-(


yerw , muke sye buruk .. yerw , xlawa cm kowang smua .. yerw , muke mcm mntak penendang hebat ronaldinho .. yerw sume nye buruk ! kau x suke tgok ? just fuck off la ! amikk kauuu ! mood tgh x baek sgt niew .. x suke tgok muke aq , then blah dari blog aq ! x( haishhh .. asal tibe2 mrh lak niew ? ohh ya .. masuk ke mood bengang + sedih tuuu .. niew sume psl ,

yeah ! facebook kesayangan semua kann ? weyhh , :( lately niew dye slow kot .. slow sangatsangat !! mcm shitt lagi .. amik lagii .. sbr jerw la ngn mulut aq mlm niew .. fuhhh fuhhh sabar fara .. calm down .. weyh , dye loading lmbt auw .. dh rmai gile budak touching ngn sye sbb kelambatan fB niew ! hate you hate you !! x nak kwn ngn fB selagi fB lembab mcm niew .. u know what , nk chat ngn ejat TERHALANG .. nk chat ngn teddy TERHALANG .. nk chat ngn kak wawa TERHALANG .. nk chat ngn ude TERHALANG .. nk chat ngn wanie , aqasha , tieqah sume nye la ! sume TERHALANG .. yeah , lambat la lagi .. mmg suke kau lambat2 !!!!!!!



kissykissy ~
*rasa kelakar waktu lepak ngn family td
*bengang nk mati ngn kau facebook !!!!!

teddy bear

 comey kan teddy bear tat sebelah tu ? i wish we can be like that la , teddy .. but .. kite cume BFF .. n never can change .. kite dh prnh jnji dlu .. remember ? eh2 .. bukan nk cite psl tu .. cite dye mcm niew .. dh due kali teddy niew ckp sye TEDDY .. so , conclusion nye , sye pnggil dye TEDDY .. sweet kann nme tu .. urmm .. mls nk pnggil dye nme dh .. from now on , he is my one and only TEDDY ! my beloved friend a.k.a teddy ! hahahahx .. lpas tu dye ktew x adil sbb sye x ade nme gelaran .. so , sye tnye dye , dye nk pnggil sye ape .. n then dye ckp , BEAR .. bear ? kind of cute kann ? tp lg cute kalau BEARBEAR kann ? so , dye pown setuju .. so , from now on jugakk , i'm the one n only his BEARBEAR ! hahahx .. so , kami pown teddy and bearbear .. hahahahx .. sweet kann ? yeayyyy !! now , still chat ngn dye .. tgh sembang psl ape2 jerw la .. but , kami ssah nk sentuh psl LOVE or anything yg bersangkut paut dgn LOVE laa .. yeah , umie's right .. i'm too young to fall in love kann ? so , skrg maybe stop from this nonsense feeling .. n straight focus on study .. well , kalau aq gagal , LOVE bukan dpt tlg aq utk lulus kan balik right ? so , my mum btul .. no more love in my life .. :D hahahahx .. TEDDY ! urmm .. my new teddy .. hahahax .. sye dpt teddy baru .. teddy yg x dpt nk dipeluk dan dicium .. hanya dpt bergurau , berdebat dan bersedih jerw ngn dye .. hahahahx .. thanks for everything teddy ! n thanks jugakk for calling me BEARBEAR ! comeyy kann ?

aku FOBIA CINTA?!


Pijakan kaki bagai tak terasa
Setiap kali lihat kau tersenyum mesra
Tapi hati masih tak berani lagi
Menghampiri
Denyutan jantung aku tergendala
Kerana hati aku berkata-kata
Jangan terkena untuk kali kedua
Kan sengsara
Bukan aku tak sudi bersama
Cuma diri tak sanggup terluka
Dulu terlalu percaya
Tak sangka aku mangsa
Fobia cinta
Kini kau datang tawarkan segala
Bulan dan bintang seluruh angkasa
Namun aku masih ragu-ragu jua
Tak terima
Bukan aku tak sudi bersama
Cuma diri tak sanggup terluka

Dulu terlalu percaya
Tak sangka aku mangsa
Fobia cinta
Entah bila

Akan dapat percaya semula
Oh manusia yang kata
Cintai mereka
Adakah aku fobia cinta
Bukan aku tak sudi bersama

Cuma diri tak sanggup terluka
Dulu terlalu percaya
Tak sangka aku mangsa
Fobia cinta
Denyutan jantung aku tergendala
Aku mula jatuh hati kepadamu
Setelah kau kata cinta padaku
Masing-masing dulu punya pasangan
Akhirnya kita bersama
Pertama kali kita bersua bertentang mata
Terasa ada kimia di antara kita



Kau kucup pipiku
Kau bisikkan cintamu
Kau kata baby I LOVE YOU
Kau cairkan hatiku


Bahagia
Ku rasa disaat kita berdua bersama
Memandang bulan terang
Menyaksi bintang-bintang
Kau seru akulah pelangi cintamu


Kau kucup pipiku
Kau bisikkan cintamu
Kau kata baby I LOVE YOU
Kau cairkan hatiku


Bahagia
Ku rasa disaat kita berdua bersama
Memandang bulan terang
Menyaksi bintang-bintang
Kau seru akulah pelangi cintamu
Kau seru akulah pelangi cintamu
Aku mula jatuh hati kepadamu
Setelah kau kata cinta padaku
Masing-masing dulu punya pasangan
Akhirnya kita bersama
Pertama kali kita bersua bertentang mata
Terasa ada kimia di antara kita



Kau kucup pipiku
Kau bisikkan cintamu
Kau kata baby I LOVE YOU
Kau cairkan hatiku


Bahagia
Ku rasa disaat kita berdua bersama
Memandang bulan terang
Menyaksi bintang-bintang
Kau seru akulah pelangi cintamu


Kau kucup pipiku
Kau bisikkan cintamu
Kau kata baby I LOVE YOU
Kau cairkan hatiku


Bahagia
Ku rasa disaat kita berdua bersama
Memandang bulan terang
Menyaksi bintang-bintang
Kau seru akulah pelangi cintamu
Kau seru akulah pelangi cintamu

akak WHAT EVER ngee~~

mmng dax2 laky form1 niyh...pnggl aq akak WHAT EVER..mle2 pnggl aq akak f0ever mirul..paz ur da bjangkit kt dax2 lain..ngee~~ur p0wn mse ary isnin kt dwn...huhuhu,,,,ader la pnggl akak WHAT EVER TOGETHER..ngee~~mmng dax2 niyh..ske sngt wt lwak nan aq..heheh..aq p0wn xthu????,,,mmg taw dax2 nieyh...skunk yg dh pnggl aq what ever dax2 2firnas lak..aduiii...dax2 frm 1 taa rmai sngt dah...hakahha

niyh kwan baek aq~~ngee

nme dye niyh intan nurshuhadah..dye niyh baek r jgk..huhu..aq ske kwan nan dye ..ngee..i love intan..

kakak angkat aq..


nme dye wawa..dye niyh c0mey kan!!hehe..aq ske jde adq angkt dye
sbb dye niyh baik..dye niyh dd0k kt sabah..dye niyh kwan baik nan 
tasha..huhu...um0r dye 16thun..mude lge..
kikih....aq cyunx kt dye niyh...aq xkan lpekan 
dye niyh....aq ske tng0k mke dye...
sbb comey..hehe

sudah bergabung

anak mazlan,anak zuhar,anak zolkiplis,anak tajudin n anak mohd don..
bergabung!!meletup!!awww..
hehe
:P

my twin haha

great!!fighting with my mmbr . . .tentang siape lgy comey..juz accept this trisch!!u lgy cute dari i..okeyh??FULLSTOP!!noktah..hahax..jgn tnye 
eric laa cper lgy comey..dh sah2 dye ckp u,okeyh??
understand dear??hahax..ily btw!!muahhx!!..:D